maanantai 21. huhtikuuta 2014
Suklaa-pistaasimuffinssit
Suklaa-pistaasimuffinssien resepti löytyi Dr. Sugar blogista. Muffinssit olivat meheviä vielä muutama päivä paistamisen jälkeenkin.
4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
1 kananmuna
2 dl ranskankermaa
1 dl maitoa
1 dl sulaa voita
200 g rouhittua suklaata
1 1/2 dl rouhittuja pistaasipähkinöitä
Sekoita keskenään kuivat aineet: vehnäjauhot, sokeri, kaakaojauhe, ruokasooda ja vaniljasokeri. Sekoita toisessa kulhossa muna, maito, ranskankerma ja sulatettu voi. Sekoita kevyesti kuivat aineet seoksen joukkoon. Lisää taikinan joukkoon 1 dl rouhittuja pistaaseja ja puolet rouhitusta suklaasta. Jaa taikina muffinssivuokiin. Ripottele pinnalle loput pistaasit ja suklaa. Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuulostaapa todella herkulliselta reseptiltä. Suklaa-pistaasi yhdistelmä ei voi olla huono! Täytyypä testata näitä myös!
VastaaPoistaSuklaa ja pistaasi täydentää toisiaan. Olivat tosi herkullisia, kannattaa kokeilla!
PoistaHei, käykö ihan "tavalliset" suolatut pistaasit vai pitääkö olla suolattomia? Pikaista vastausta toivon, lauantain pikkujouluihin olis tarkotus tehdä :)
VastaaPoistaKiitos!
Suolatut pistaasit käy oikein hyvin! Niitä käytin myös itse tässä reseptissä. :)
PoistaJee, kiitos!! :) suolaista ja makeaa... nams!
VastaaPoista