keskiviikko 6. syyskuuta 2017
Sitruunakuppikakut
Leivoin elokuussa naapurille ristiäisiin sitruunaisia kuppikakkuja. Reseptillä valmistuu noin 35 kappaletta pehmoisia ja sitruunaisia kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti Painted by cakes -blogista. Ohje on tuplamäärä alkuperäisestä reseptistä.
4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
2 dl juoksevaa rasvaa
2 munaa
1 dl maitoa
4 rkl sitruunamehua
2 sitruunankuori raastettuna
Päälle:
Flora vispiä
sokeria
sokerimassakukkia
Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa astiassa keskenään sitruunankuoriraaste ja nesteet. Sekoita kuivat aineet nesteiden joukkoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Täytä muffinivuoat taikinalla 3/4. Paista 175 asteessa 10-15 minuuttia. Anna kuppikakkujen jäähtyä. Vatkaa flora vispi ja makeuta sokerilla. Pursota kuppikakkujen päälle. Koristele esimerkiksi sokerimassakukilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti