perjantai 24. huhtikuuta 2015

Suklainen kahvikakku


Mehevän suklaisen kahvikakun resepti on peräisin Kermaruusu -blogista. Tämä on mainio ohje. Kakku on helppo ja nopea valmistaa. Ohjetta voi helposti muunnella oman maun mukaan. Kaikki aineet vain kulhoon ja sekoitetaan taikina tasaiseksi. Suklaana käytin Fazerin sininen ja valkoinen -suklaapatukoita, mutta mikä tahansa suklaa käy. Myös nesteenä voi käyttää jotain muuta mehua tai kahvia. Kaakaon ja suklaan pois jättämällä saa kakusta suklaattoman version.

5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
2 dl kermaa
3 kananmunaa
150 g voisulaa
1 dl appelsiinimehua
100 g suklaata

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Rouhi suklaa karkeaksi rouheeksi. Lisää kaikki loput aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi sähkövatkaimella. Voitele kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista kakkua 175 asteessa noin 1 tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti