keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Sitruunakuppikakut



Leivoin elokuussa naapurille ristiäisiin sitruunaisia kuppikakkuja. Reseptillä valmistuu noin 35 kappaletta pehmoisia ja sitruunaisia kuppikakkuja. Alkuperäinen resepti Painted by cakes -blogista. Ohje on tuplamäärä alkuperäisestä reseptistä.

4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
2 dl juoksevaa rasvaa
2 munaa
1 dl maitoa
4 rkl sitruunamehua
2 sitruunankuori raastettuna

Päälle:
Flora vispiä
sokeria
sokerimassakukkia

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa astiassa keskenään sitruunankuoriraaste ja nesteet. Sekoita kuivat aineet nesteiden joukkoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Täytä muffinivuoat taikinalla 3/4. Paista 175 asteessa 10-15 minuuttia. Anna kuppikakkujen jäähtyä. Vatkaa flora vispi ja makeuta sokerilla. Pursota kuppikakkujen päälle. Koristele esimerkiksi sokerimassakukilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti