keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Juustosarvet





Nämä juustosarvet ovat helppo ja nopea valmistaa, kun taikinaa ei tarvitse erikseen kohottaa. Alkuperäinen resepti on Aamulehdestä, mutta itse löysin ohjeen Maistuis varmaan sullekin! -blogista. Tällä ohjeella juustosarvia valmistuu 16 kappaletta.

1 prk kermaviiliä (200 g)
3,5 dl vehnäjauhoja
2,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
2 dl juustoraastetta

Täyte:
2 dl juustoraastetta

Pinnalle:
seesaminsiemeniä

Voiteluun:
1 kananmuna

Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe, suola ja juustoraaste. Sulata voi. Lisää kermaviili sekä sulatettu voi ja sekoita.

Jaa taikina kahteen osaan ja kauli se kahdeksi ympyräksi. Jaa molemmat ympyrät kahdeksaan osaan. Levitä kolmioiden leveään päähän juustoraastetta ja kieritä sarviksi leveästä päästä aloittaen. Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Paista juustosarvia uunissa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti